Budda

Direktlänk till inlägg 7 maj 2010

Fredagsnöje.

Av budda - 7 maj 2010 11:41

Vilken härlig da´ la la la la! *sjunger*

Äntligen får jag tid för det jag vill och behöver. Nämligen  städa. Uppe med tuppen och började med mikron. Vet ni ett fantastiskt sätt att få den ren?

Häll en cl ättika i ett halvt glas vatten. Kör mikron ca 1 minut. Voilá! Bara torka ur. Enkelt och fräscht.  


Jag har klippt 80 klor och tjejerna är ute på filt och får sin ´brunch´ där. Jag hör härifrån hur de mumsar.   Burarna skall storstädas.


I kväll kommer min bror på middag. Trevligt.

Denna helg planerar jag att vara hemma, göra sådant jag tycker om dvs pyssla, fixa, sortera bland alla kläder, scarves,smycken, smink. Behövs för jag använder typ samma kläder. Gör du också så? Tvättar och använder samma (några få ombyten)?  


Önskar en fin fredag!

 
 
Majsan

Majsan

7 maj 2010 13:23

Det känns skönt nät man kan avsätta den tid man behöver till bl.a städa. :) Jag går här och småpysslar och kommer lite sakta i ordning.

Ang Budda-frågorna: Sonen tyckte nog helt enkelt att just den tavlan, som finns att köpa för många hundralappar, är snygg. Därför målade väninnan en likadan :) Jag är inte speciellt religiös av mig i traditionell bemärkelse, men buddismen är nog ändå det levnassätt som ligger närmare mig som person än något annat, utan att för den skull vara ansluten som medlem/konvertead. Jag är inte heller medlem i svenska kyrkan.

När det gäller att sova så är det som förut.. inget vidare.. Men jag hoppas på att det blir bättre så småningom :)

Önskar Dig en trevlig helg.

http://chattens.se/?p=2683

 
Ingen bild

sussi

8 maj 2010 00:11

Tack för tipset med micron!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards