Budda

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av budda - 31 maj 2010 22:24

Kom in rakt i en film på någon betalkanal. En polis slog en man blodig till golvet och därefter gav han sig på mannens fru och tog lille babyn ur famnen på henne (innan hon slogs till golvet). Polisen sa till sin kollega:

"Kenny, ring barnavårdscentralen och säg att vi hittat en brännskadad unge."

Polisen lade ner barnet på strykbräda och tog grepp om strykjärnet.

Jag kunde inte se mer. Så fasansfullt. Blev så illa berörd, för sådant förekommer säkert i verkligheten och inte enbart på film.

Tänker på allt hemskt man matats med på sistone gällande djur som farit illa.

  


Föresten, tack Margita.  


Nu är Linda Ohlssons Sonat till Miriam på MP3´n (telefonen) så jag skall med spänning lyssna.

Av budda - 31 maj 2010 18:57

Hela arbetsdagen bestod av kurs i nya offentlighet och sekretesslagen, tryckfrihetsförordningen m.m Härligt med inspiration och nya exempel.  

  

Flaggan stod på halvstång då en elev på gymnasiet som jag arbetar granne med, tagit sitt liv, två veckor före studenten.  

  

10 % på allt på HM i dag, så också denna tunika.

    

När jag kom hem låg  i posthögen ljudboken jag beställt.

  

Jag älskarverkligen hennes första succéroman Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Jag köper den till personer jag tycker om. Vi skramlade på arbetet i hop en ljudboksversion till en kollega (på långt håll) som förra helgen, dagen efter ett möte vi hade, föll i hop i hjärtinfarkt och fick opereras akut. Mycket bättre än en blomma tyckte jag (och kollegorna stämde in). Hon kan lyssna om hon vill, ge bort den om hon inte vill lyssna och spara den om hon inte är mottaglig nu. Många hör säkert av sig i akutskedet, jag tänkte det är bätte hon har något "sen". När hon förstår vad som hänt och att det skall vara "så här".


Många är de mms jag får av ett hjärtebarn hemmahörande i Norrland. De skänker mig stor glädje. Hon heter Tindra och matte heter Anna.

Jag älskar dig Tindra!!!  Tack Anna.

  


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards