Budda

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Måndag.

Av budda - 31 maj 2010 18:57

Hela arbetsdagen bestod av kurs i nya offentlighet och sekretesslagen, tryckfrihetsförordningen m.m Härligt med inspiration och nya exempel.  

  

Flaggan stod på halvstång då en elev på gymnasiet som jag arbetar granne med, tagit sitt liv, två veckor före studenten.  

  

10 % på allt på HM i dag, så också denna tunika.

    

När jag kom hem låg  i posthögen ljudboken jag beställt.

  

Jag älskarverkligen hennes första succéroman Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Jag köper den till personer jag tycker om. Vi skramlade på arbetet i hop en ljudboksversion till en kollega (på långt håll) som förra helgen, dagen efter ett möte vi hade, föll i hop i hjärtinfarkt och fick opereras akut. Mycket bättre än en blomma tyckte jag (och kollegorna stämde in). Hon kan lyssna om hon vill, ge bort den om hon inte vill lyssna och spara den om hon inte är mottaglig nu. Många hör säkert av sig i akutskedet, jag tänkte det är bätte hon har något "sen". När hon förstår vad som hänt och att det skall vara "så här".


Många är de mms jag får av ett hjärtebarn hemmahörande i Norrland. De skänker mig stor glädje. Hon heter Tindra och matte heter Anna.

Jag älskar dig Tindra!!!  Tack Anna.

  


Kram!

 
 
Majsan

Majsan

31 maj 2010 19:40

Det verkar som om det sker varje år... att någon tar livet av sig just innan studenten.. Ser de ingen framtid? =(

http://chattens.se/?p=2801

 
Margita

Margita

31 maj 2010 20:50

Det är så sorgligt när någon tar sitt liv. Efter att själv ha levt i ett totalt ångestfyllt mörker så förstår jag dem, tyvärr :-( Ibland är det så svårt att se att någon lider och veta hur man kan hjälpa.
Från det mörka till det ljusa - Budda - du skriver så många fina inlägg så jag hinner ju inte med att kommentera! ;-) *fnissar*

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Nannis

Nannis

1 juni 2010 00:00

Ju fler som får se Tindras goflin, desto bättre är det ;) KRAM

http://nannis.blogg.se

 
Jasas

Jasas

1 juni 2010 22:45

Så hemskt med han som tagit sitt liv. Blir alltid berörd av såna grejer då min mormor valde att avsluta sitt liv på grund av olika saker.

Jättefin tunika och himla söt hund. Kul med inspiration!

http://jasas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards