Budda

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av budda - 5 maj 2011 18:46

Men ändå inte för dagen i dag är speciell som alla andra dagar.   

I dag var jag uppe med tuppen och städade och testade även nytt schampo. Härligt. Tack Anna för att jag fick läsa ert arbete. Lärorikt att ta del.

Hade tid hos tandläkare efter lunch. Uppskattar att jag fick tid så snabbt när jag ringde häromdagen. Jag har en konstig känsla i en framtand och kopplade först till att jag fick ovarsam hantering när jag blivit sövd och skulle få enslang ner i halsen. En bit tand slogs av då. Jag fick undersökt, tagit litet tandsten, putsat, röntgat och det visade början till en inflammation ovanför tanden. Vi avvaktar (varför vet jag inte) och jag fick tid för ny undersökning och rtg om 3 månader. Känns tryggt. Hoppas det inte blir sämre.   

  Mitt Viktoria-smajl.  

  Bra med tandvårdsavtal, har du också det i din region?

På eftermiddagen mötte jag upp mistingen på ICA. Vi lyxade till det med jordgubbar doppade i choklad. Mums. Få saker jag vet är så goda.  

  Såg på Nyhetsmorgon i morse som hastigast om en kvinna (journalist? dokumentärfilmare?) som haft bröstcancer och ni som följt bloggen vet att jag efter min mastektomi är litet ´allergisk´ mot rosa band. Hur som helst så är det tråkigt att många drabbas. Men om man  förlorar hår, ögonfransar och ögonbryn. Varför sminkas man så här i tv? Eller har man en önskan om att se ut så? Jag ser enbart dessa ögonbryn som är så onaturliga i färg och form. Långa, kraftigare i kanterna och tunnare där de brukar vara som tjockast. Så mörka till det gråa håret.Litar man blint på sminkösen?  Det svarta ser också så hårt ut. Jag förstår inte. Förlåt mig för det!? Man kan inte förstå allt.  I alla fall: krya på dig.

 

Appropå mastektomi kom i dag kallelse till doktorn som opererade mig. En kontroll före sommaren. Det är då nästan 6 månader sedan senaste operationen och så lång tid lär det ta innan svullnad lagt sig. jag är öm fortfarande!  Det tar ca ett år (till jul ungefär) tills nervtrådarna lagt sig, muskler osv. Frågan är vad nästa steg blir eller om jag skall låta mig vara ´så här´. Vi får se. Fördelar, nackdelar. Tankarna finns men nu är nu.


Någon som provat Wii zumba?

 

I morgon blir det ett 12-timmarspass.

Jag försöker njuta av varje dag.  

Tankar från mig.


Ps. I dag kom första katalogen med höstkläder.   




Ovido - Quiz & Flashcards