Budda

Alla inlägg den 28 maj 2011

Av budda - 28 maj 2011 19:50

Kort promenad och sedan en god frukost. Men särskilt mätt blir man inte!

  Efter inköp förberedde jag middagen som blev pastasås med quornfärs, vegetariska bacon från Hälsans kök, lök, krossad tomat, färska champinjoer m.m och fullkornspasta. Väldigt gott.

  Tonåringen förberedde sin egen köttfärssås med handledning av morsan.   

  

Cykeltur genom stan till stora köpcentrat där vi även skulle gå på bio. Fick dessa ´mors-dags-örhängen´med papegojor på.  

 Filmen vi såg var Baksmällan del 2. Tonåringen skrattade nästan på sig emellanåt.  Det var härligt att se/höra. Själv slumrade jag till (herre Gud, kan knappt åka bil/buss/gå på bio förrän jag slumrar  ). Visst hade filmen några roliga stunder men del 1 var roligare. Den slutade bra iaf.   

Snart skall det bli glass & mer av "Kvällen är din" på tv 4. Tvättmaskinen Kenny lade av i dag och vi tackar för 8 års trogen tjänst.     Nästa vecka hämtas han och efterträdaren som är modellen större kommer hit och installeras. Kul!

Du som följt bloggen ett tag vet att jag haft funderingar på att låsa vissa inlägg men att det inte känns riktigt bra men samtidigt kan jag inte skriva ´fritt´ känner jag. Det finns både för och nackdelar. Internet är internet.

Jag tror jag i dag beslutat mig för att låsa hela bloggen. Då kanske jag öppnar mig mer och skriver om det jag verkligen vill?   Snart är det tid för besök hos plastikkirurgen igen, tankegångarna kring det som varit och är. Till exempel.


Hoppas du läsare som är mamma får en fin mors dag!

Har du en mamma i livet så hör av dig till henne.  

 

Bjuder på denna fina i aukustisk version. Vackert. Magiskt. Känsligt. Upptempoversionen är också fin, den njöt jag av i melodifestivalen och den är perfekt på träningsrundan.  

 

  

 Ha det så gott du kan!

Av budda - 28 maj 2011 01:35

Innan jag skall lägga mig blir det därför keso med banan (och sånt där ´hack´ på locket=ny sort). Angenämt ´bekymmer´ för en som haft högt socker för länge.  Jag är inte van vid värden runt 5 mmol/l.

 

Har i kväll läst på om nya lilla "pillan" i FASS.   Hoppas på stav-eller hantelpromenad i morgon utan insulinkänning. Bio efter det.   

Vad gör du i helgen??

Ovido - Quiz & Flashcards