Budda

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av budda - 22 mars 2010 20:24

Läste att det i dag börjas skicka ut skattebesked...  

Av budda - 22 mars 2010 19:21

Har inte så mycket att skriva om denna dag. Har sett snödroppar och vintergäck och litet uppkomna krokusar i mängder. Härligt.  

Jag har pratat med min lilla mor på sjukhuset. Hoppas hon repar sig och får komma hem till påsk då jag planerar ett besök hos dem (=föräldrarna). Hoppas.


Ryggen värker. Muskulärt. Inte skeletalt. Som en infektion. Massage hjälper inte men det blir en stund på spikmattan i kväll. Skönt. Aldrig fel.  


Det är kul på arbetet. Dagarna går i ett rasande tempo.Många samtal. Berättelser. Glädje. Skratt. Beröm. Deltagande. Neutralt. Blandad kompott.

Växlande uppgifter. Tempo. Känns inte stressigt. Skönt.  


Knutan börjar kännas mer definierad tycker jag. Avvaktar ytterligare. Vet ju hur stor den blev förra gången (knytnävesstor, 250 gram).

Mitt val. Har fortfarande eller rättare sagt åter "skräck" för sjukvård och allt som hör till. Kan knappt inte ens se en gammal repris av Grey´s anatomy. Eller den fånige Dr House. Serier typ Cityakuten. Förlåt, men mina erfarenheter är inte bland de bästa.  


Blir ett tidigt sänggående för Budda i kväll. Ligger lågt (lägre   ) när jag arbetar och även om jag inte läser bland favoriterna *peka på länklistan* varje dag så betyder det inte att du inte finns i mina tankar. 


K r a m!




Ovido - Quiz & Flashcards