Budda

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av budda - 26 mars 2010 21:44


Jag har i bloggen tidigare berömt Vevica Steen som är Postens jurist _och_ en deckarmästarinna.  Hennes tredje bok är sprillans ny och i dag kom den på en MP3-skiva. Hurra.  Balansen mellan spänning och relationer är perfekt i de två första böckerna om polisen Thomas och juristen Nora.

  

Tyvärr är inte Katarina Ewerlöf uppläsare men det blir nog bra ändå.  





Av budda - 26 mars 2010 18:29

Detta lilla hjärta hittade jag i en blomstergrupp på arbetet i dag. Söting!!  

  

Ser du pricken på mitt byxben?

  

På bussen hem hade jag sällskap av denna lilla, söta spindel som spatserade på mitt ben.   Den fick via mobilen skjuts till ryggstödet på stolen i bussen.


Vårblommorna är planterade såg jag.

  

Vi har haft så vackert väder i dag med ljummen temperatur. Folk har slängt av sig vinterjackor, barn har lekt på gården osv.  


Hanna du ville se hemma-hos-bilder? Varsågod, ett smakprov.  


  


En glädjande sak är att nya Clean Outdoor shower fresh inte gjorde mig besviken. Mild, fräsch, inte söt eller tung. Beställde den på vinst och förlust (utan att ha provat doften tidigare) som jag så många gånger tidigare gjort med parfymer och de har inte passat mig. Men denna gång blev det till min glädje en lyckoträff.   

  

Ska du se finalen i kväll?

 

Jag skulle kunna skriva om familjen i USA vars nanny-cam avslöjade en fruktansvärd behandling av en 11 månaders baby, försäkringskassan vars jurist lär ha fifflat ´klippt och klistrat´med ett sjukintyg, polis eller advokat som i Thomas Quick-målet mailat och bett åklagare (osäker på vilka titlar) överdriva bevisen eller kändisbloggaren vars tankar ägnas åt den opererade cancern och som dömmer en 31-årig svårt multihandikappad  kvinna med svåra smärtor och som är sängbunden och inte har en bra prognos och som bett Socialstyrelsen om att få dö. Osv. Fy fabian! Jag blir så matt.  

Det finns hur mycket som helst att förvånas över, reta sig på, ilskna till över men...Samtidigt som jag blir förvånad över människor så blir jag det inte.

Jag tycker om människor (nåja) men föredrar djur.  


Ovido - Quiz & Flashcards