Budda

Direktlänk till inlägg 3 mars 2010

Onsdagstankar.

Av budda - 3 mars 2010 17:41

I morse gjorde jag en gryta att ha med till lunchen på arbetet.

Lök, vitlök, papika, tomat, kryddor, vita bönor, svarta bönor, färska champinjoner, ärtor, majs och röda linser. Gott.  

  

Missade bussen hem och gick till byns blomster- och presentaffär där man alltid inspireras och hittar något vackert. Som dessa ljushållare.50 kronor.

  

Köpte även en helt onödig glasspinne från Ben & Jerry. 26 kr. Är de värt 26kr? Vad är 26 kr i dag? God? Jodå, men det blir nog inte fler för mig, är inte ens särkilt glad för glass. 

  


På mitt arbete har jag träffat många nya människor (vi är knappt 100 i huset).

Till lunchen brukar jag få sällskap av två kvinnor varav den ena berättade att hon för ett par v sedan fått en svår allergisk reaktion då hon ätit nötter.

Hon berättade att hon tyckte det var så tråkigt för hon gillade verkligen nötter och choklad. Men på många mjölkchokladsförpackningar står det en varning

om att det kan finnas spår av nötter... men det fanns ett choklad hon kunde äta. Nämligen kexchoklad.  

Och den 5:an jag lade ut för kexchokladet jag skickade henne (som en ploj) med internposten i dag var väl investerad för ni skulle ha sett leendet. Hon förstod direkt vem avsändaren var. Tänk så lite kan göra så mycket.  


Nu blir det kvällsmat. Tack för din tid.

 
 
Ingen bild

frida-ungmamma

3 mars 2010 20:34

tackar :)

 
Jasas

Jasas

3 mars 2010 21:44

Wow vad du inspirerar till matlagning! Jätteintressanta grejer du kockar ihop! :D

Vad FINA ljusstakar! *me love*

Åh vad gulligt gjort med kexchokladen - men det förvånar mig inte alls. För du verkar vara en sådan människa som ser (och gör) det där lilla extra...

http://jasas.se

 
Ingen bild

viol

4 mars 2010 10:08

Ja du är verkligen en person som ser och gör det, inte lilla, men stora extra! Tack för gottalukten! Det är alltid lika roligt och inspirerande att möta dig!
Idag är jag hemma på förmiddagen, lilltjejen har fått kräksjukan:( Tyckte så synd om henne i natt, vi var uppe tolv gånger mellan halv ett och halv sju.... Nu är det bara att hoppas att vi andra klarar oss!
Kram till dig!

 
Ingen bild

Katrinelund

4 mars 2010 19:59

Läckert med bönor och linser. Har du stegivs lärt din mage att tåla dem? Eller din mage har inte reagerat på ärter, bönor och linser? Lucky you, i så fall! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards