Budda

Alla inlägg den 15 januari 2010

Av budda - 15 januari 2010 21:58

Stod i valet och kvalet. "Have you seen the Morgans?" eller "Snabba cash"?

Det blir "Snabba cash"  i morgon. (Låter nåt va?   )

Ska bli skönt att koppla av nu när första veckan på nya arbetet är till enda.

Nästa vecka skall jag kasta mig ut i hetluften.   Sedan blir det kick off och kurser. I dag hade jag glömt ryggsäcken som bland annat innehöll mitt kollegieblock med alla anteckningar från veckan. Jag är förvånad det gick bra ändå.   


Medan Let´s dance pågick satt jag och putsade silversmycken. De blev så vackra. Nu visas Gudfadern på tv´n (inte mitt val).Jag sätter nog på mig hörlurarna och lyssnar på Läckberg i stället.   


Suttit med Sara och gosat i kväll. Hon är det mjukaste jag klappat tror jag.

Så rädd. Så snäll. Så vacker. Jag började gråta. Tänkte på hennes tuffa start i livet och att jag skall ta hand om henne hela livet. Vilken ära att få sköta om denna vackra varelse. Se!   

  


Sen lyckades jag få virvelvinden Sankan på bild. Lyckopillret Sankan.

  

Önskar en fin helg. Hörs nog i morgon?   


Av budda - 15 januari 2010 18:56

Jösses, helt slut. Nu har jag vaknat.  


När blodsockret var nere vid fotknölarna när jag vaknade smakade denna ´onsdagssnegl´ bra. De finns (dubbelt så stora som denna) i Danmark.

  


  

Emma fick huvudsallad i på filten i soffan.

Söt som socker.


Av budda - 15 januari 2010 14:58

Veckan har passerat snabbt och jag slutade 12.30 i dag och skall visst göra alla fredagar. Det känns lyxigt, som att man hinner med något annat än att arbeta på fredagen. Dagen gick fort.   


Känner mig sugen på en stund i en fåtölj i en biosalong. Men inte i kväll för jag somnar nog i så fall när salongslamporna släcks.  Inte salong-slamporna utan salongs-lamporna (ursäkta) . Det lutar åt ´Snabba cash´som har premiär i kväll.

Dessutom är det Let´s dance i kväll och i morgon lär jag riva ut allt i garderoben så jag har klart för mig vad jag har att välja på. Läste i en veckoblaska  att om man inte använt ett visst plagg på sig på ett halvt år skall man kasta det...Låter väl tufft va? :)


Jag känner mig så glad för denna vecka har det varit så mycket positivt. Jag har lapat i mig och nu skall jag lägga mig med Emma i filten, på magen och tänka på det fina. OCH lyssna på *viskar* Emil.   


Igen: Grattis Sara!

  


Uppdatering:

Jag har piggat på mig, Emma kissade på mig och jag s k a l l gå och vila.   

Skall börja lyssna på Camilla Läckbergs femte bok Tyskungen.





















































































































































Ovido - Quiz & Flashcards