Budda

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av budda - 14 januari 2010 20:28

GRATTIS Sara på födelsedagen i mon, fredag.   

*fanfar*

*trumvirvel*


Ha en fin fredag!

K R A M!



Av budda - 14 januari 2010 19:27

Another day in paradise.  Typ.

Händer inte så mycket hemma denna första vecka på nya arbetet. Jag lär mer och mer, går bredvid, får ta över mer och mer. Det är tusen saker att kunna och hålla reda på. Hjärnan går på högvarv.

I går fick jag ett brev av Cliff, min brevvän som sitter på death row på San Quentin. Han tackade för julklapparna han fått. Till de fångar som sitter på death row får man inte skicka saker merän genom ett företag i USA. Cliff fick en sudukobok, en 2010 års kalender med vackra bilder, kuvert och 50 frimärken.Han skriver att han enbart får ha 30 frimärken i cellen och de andra 20 har vakterna slängt. Han får inte dem.   20 frimärken är mycket för honom.

 

Han skriver så jag bättre förstår hur de i USA ser på fångar. Ni vet hur det var för Annika Östberg. Att hon fick tillbringa nära 30 år i en trång cell trots att hon inte mördat den polis som sköts till döds av hennes pojkvän. Hon var med vid dådet.

 

20 år på death row. Aldrig en gång har han klagat i breven. Tvärtom har han en mycket realistisk syn på sina handlingar och sitt liv så som det blev för honom. Han har haft gott om tid att tänka. Alltid ett klokt ord över till mig. Likt små guldkorn att bära med mig. I love you Cliff.  

 

Lilla Kitty har fått klorna klippta i dag.

  


Nu lyssnar jag på Emil Sigfridsson (sluta kalla mig mossig för det!  )

när han sjunger If tomorrow never comes.

Tag vara på det som är...just NU, ok?   

Tack för din tid!






Ovido - Quiz & Flashcards