Budda

Direktlänk till inlägg 7 januari 2010

Inte så kul att läsa kanske?

Av budda - 7 januari 2010 18:58

Vad jag har för mig under min semester som närmar sig sitt slut.

Dagarna går i lugnets tecken, precis som jag önskar.

Jag pysslar, vilar, lyssnar på cd-bok, servar barn, röjer litet.  


På måndag börjar jag nya arbetet. Som det känns nu efter semester och inför nya arbetet känns det gamla väldigt väldigt avlägset.


Mannen här bokade en resa till Barcelona i maj. Fick veta besked i går. Jag och tonåringen skulle fara och se Zlatan (Barca möter Teneriffe på Camp Nou). Han ville efter ett svårt 2009 för mig (med svår infektion i april, visdomstanden i juni, brösttumören i augusti och njuroperationen i oktober) att jag skulle komma i väg och koppla av. Jag gillar Zlatan men någon avkoppling skulle det inte bli är jag rädd.  


Jag ville inte vara självisk utan tänkte om jag inte åker till min dröm (USA) kan jag åka kortare resa och tonåingen kan följa med ex till London.

Då kom fotbollen på tal och då tonåringen är fotbollstokig dök frågan upp "Varför åker ni inte och ser Barca?"   

Sagt och gjort, mannen bokade. Men det känns inte rätt... så han har ändrat och åker i maj med tonåringen, de delar ju intresset.   Jag håller mig till allsvenskan. Är glad de skall åka.


Så jag tar semester den veckan och går på SPA-behandling i stan, besöker frissan, njuter, promenerar...och far i väg längre fram? Någonstans... Känns bra!  Drömma får man. Eller huuur?



 
 
Jasas

Jasas

7 januari 2010 19:41

Klart att man får drömma!

Så mycket du var med om förra året (det låter så långt bort, men det var ju faktiskt alldeles nyligen). Det tar på en att läsa.. gör ont i en, för din skull. Men du är stark och går mot ljusare tider. Nytt jobb, nya kläder. Wiho!

http://jasas.se

 
Gröngöling

Gröngöling

7 januari 2010 21:45

Kul att ha något att se fram emot, vad det nu blir.
Må så gott ikväll.

http://grongoling.bloggplatsen.se

 
LordK

LordK

7 januari 2010 22:38

Tjena. Kul att du gillar min blogg. Jag har fyra tatueringar. Alla egenritade. De första tre är små blackworks, mjuka bubbliga tribals kanske man kan kalla dem. Den fjärde är lilablå organiska taggiga flammor över min högra underarm.

http://lordk.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards