Budda

Direktlänk till inlägg 16 januari 2010

Lördag kväll.

Av budda - 16 januari 2010 21:42

Varför försvinner helgen så fort??  


Var uppe med tuppen i dag. Skönt att komma upp i vanlig tid (fast på vardagar kliver jag upp långt före tuppen   ). Fortsatte med silverputsandet men jag kom på att jag köpt ´silverdip´ som det enbart är till att ha silvret i en stund.

Det fungerade perfekt!


Jag blev sen till bion. Skulle för första gången använda ´biomaten´ som visade sig vara en fiffig grej i vilken man lätt som en plätt hämtade biljetten utan att köa. Två minuter före utsatt tid hastade jag in i salongen och letade i mörkret upp min plats.Strax började filmen Snabba cash.


Jag gillade filmen. Kul att se ett par välbekanta skådespelare (de hade mindre roller). Huvudrollsinnehavarna var för mig helt okända. Jag tyckte de gjorde bra från sig.Halva filmen var på serbiska? spanska? och jag som föredrar svenska eller amerikanska störde mig inte alls på de andra språken.

Mycket våld men inte så mycket som jag trott. Blev både ett par skratt och tårar.


Lyckades till största delen fokusera på filmen. Vad härligt det är att sitta i en fullsatt salong, eller hur?   Någon som vet om Aldrig fucka upp är fortsättningen på Snabba cash? Jag har provat att lyssna på Aldrig fucka upp. Som ljudbok alltså. Men uppläsaren Jonas Malmsjö läste så snabbt så jag blev stressad!  Kanske får ge honom en chans till?  


Ett gäng downloads är i kväll köpta från cdon.com. Lita Ford, Darin, Susan Boyle, Emil Sigfridsson, Alanah Miles och Erik Grönwall.  


Har du en bra helg?  

 

 

 
 
Annie herself

Annie herself

16 januari 2010 23:40

Härligt att din dag blev lyckad :-) Försökte lyssna på Snabba Cash som ljudbok, men jag kunde inte med den och avslutade mitt i. Ska väl masa mej iväg och se filmen, jag med.

Kram och en önskan om att du får en trevlig söndag.

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

 
Antonio

Antonio

17 januari 2010 00:02

Aloo....tack för inlägget:) har du någon erfarenhet utav dessa tabletter? tänkte det eftersom du skrev..... hoppas allt är lugnt och mysigt. mvh Antonio

http://Antonio.bloggplatsen.se

 
Amanda

Amanda

17 januari 2010 00:46

Sv: För det tar år och dar, bokstavligt talat!

och tack så mycket!

http://amandasamuelsson.bloggplatsen.se

 
sussi

sussi

17 januari 2010 10:22

De rätt skönt med helg nu tycker jag. Men de för jag fått komma tillbaka på praktik så man har annat att tänka på just nu.
De kul gå på bio tycker jag. Tyvärr kan man ju bara gör de så sällan. Hoppas resten av helgen vart bra kram

http://fritidsforskare.wordpress.com

 
Micke

Micke

17 januari 2010 11:07

Aldrig testat nån sån automat.. blir inte så mycket bio heller för den delen.

Angående EFIT så titta här:
http://ettfotoitimmen.se/bli-medlem/

Hoppas du hämtat dig efter anblicken igår ;)
Men sen var det ju detta med rumpan!

http://kludd.se

 
Hannah

Hannah

17 januari 2010 15:46

Ett busenkelt sätt att putsa silver :
Lägg aluminiumfolie i botten på en skål, tillsätt 2 tsk salt och 1 tsk bakpulver och häll ca 2,5 dl hett vatten över. Blanda om lite. Sen lägger du bara ner dina silversmycken i detta en liten stun och de blir som nya igen !!! Större skål, mer vatten kräver mer salt och bakpulver. Det är bara att prova sig fram.

Kram på dig

http://hannah-hjortsberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards