Budda

Alla inlägg den 14 april 2011

Av budda - 14 april 2011 20:15

   I dag har jag haft besök från Uppsala. Vi åt en god lunch. Till sås från Jensens åt vi ugnsstekt potatis i olivolja, havssalt och färsk rosmarin,

  energisallad,

  ekologiska sugarsnaps och

  biff.

    

I dag kom ett paket med beställda varor.

Bland annat denna i mitt tycke mysiga sjal

  och underbart doftande ljus.

  Ljuset har brunnit för Emma hela dagen.

  Kitty undrade vad det var för nytt marsvin som var i buren.  

 

En maris från IKEA.   

Kit är en fin tröst även om ingen kan jämföras med Emma, alla våra fina djur är/har varit unika och med härliga personligheter. Jag vet de som inte ser marsvin eller hamstrar som individer utan drar alla över en kam och inte ens vet skillnaden på dem. Jag kan föreställa mig en del som när jag på jobbet fick beskedet om Emma och grät mycket höjer på ögonbrynen. Jag fick hålla igen tills jag åkte hem. Varje djurvarelse med hjärta och känslor är viktiga.  

 

Jag ringde vår ordinarie vet i morse och berättade att det inte gått bra för Emma. Pratade om hur vi kan gå till väga med Kitty som är ensam nu.

Marsvin mår bättre i flock.

 

Hon är förtjusande lilla Kit! Kärlek vid första ögonkastet.

 

Jag tog mod till mig och ringde stora sjukhuset i dag och doktorn skall ringa upp, lovade sekreteraren. Det har nämligen blivit ett fel. Lab har inte öppet långfredagen då doktorn sagt jag skall ta kreatininprov efter stora undersökningen. Utan Kratininprov ingen diabetesmedicin och den vill jag inte vara utan hela påsken? Får höra om hur han tänkt...

Ingen vidare promenad i dag men bjuds det på samma vackra väder i morgon när jag är ledig har jag lovat mig själv en lång promenad. Tänka över saker och ting. Tänka på mig själv.Vara kärleksfull mot mig själv. Lyssna på nya ljudboken av Viveka Sten " I natt är du död".


Hur är d u  kärleksfull mot dig själv?  



Ovido - Quiz & Flashcards