Budda

Alla inlägg den 1 april 2011

Av budda - 1 april 2011 23:30

Nu är jag ledig efter bla tre sena kvällspass i rad. Skönt men det är också härligt att ha ett arbete.   Jag åt en väldigt god ´middag´i kväll. Den bestod av en vegetarisk pizza med bla mozzarella och soltorkad tomat och ICAs ljuvliga pazzasallad. Mums!   Toppen!

 

I morgon förmiddag är det dags för ett läkarbesök.   Ett av proven måste dessutom tas om. Jag reagerade på kallelsen som inte såg ut som en kallelse så som jag är van vid att den ser ut men jo, det stämde med en tid en lördag.   

Hoppas det blir ett positivt och givande besök.

På söndag skall jag och minstingen gå på bio och se en film i 3D.   

På måndag är det start för utredningen av min ovanliga obotliga sjukdom. Det bär av till det stora universtietessjukhuset i grannstaden. Vad utredningen innebär återstår att se. Det får bli vad det blir. Jag får ta det som det kommer.   


Jag längtar efter IKEA med Jennie och en shoppingtur på stan med Gunnel.    


I morgon skall jag testa ett nytt recept jag fått.

Man skall ha filé (tex quorn eller fläskfilé), kantareller på burk (jag har köpt färska champinjiner), kantarellfond, grädde och färsk timjan. Få i hop det till en härlig gryta och servera ris till. Eftersom jag inte varit hemma de tre senaste kvällarna blir det ´galamiddag´ i morgon.


Råkade du ut för aprilskämt?


Hoppas du får en trevlig och vårlik helg.




Ovido - Quiz & Flashcards