Budda

Direktlänk till inlägg 20 november 2009

Mysfredag.

Av budda - 20 november 2009 22:18

Sitter och skall skriva julkort tänkte jag. Har köpt ett gäng från UNICEF och ett gäng från en bloggvän (*peka på länklistan* Ewa och Pär). Tiden rusar förbi.

Det har varit en bra arbetsvecka. Glad Helgens planer består av storkok och ´pyssel´ = plocka undan. Vi har flyttplaner, byta-rum-planer. Känns nytt och spännande.Tungan ute



IDOL-Reza - jag älskar dig.Skrattande

Erkänner att IDOL-Calle sjöng första låten riktigt väl.

Håller med om att IDOL-Erik (som från början, vid audition var min klara favorit men som ´föll´för att han skriker och gapar för mycket) sjöng en låt bra i kväll.Skrattande Calle har utvecklats och det är det som är kul att se i programmet.Om man inte har något snällt att säga skall man vara tyst eller?Tungan ute Därför kan jag inte kommentera Tove. (förlåt) Om Mariette har jag inget särskilt att säga. Hon sjunger väl bra.Glad Gott så! Vad tycker D U ?


Köper D U julklappar? Vad önskar D U dig?

Jag har köpt två till min bror och har åtmnstone en till att köpa åt honom.Glad


Har i dag köpt två åt tonåringen; Barcelona-påslakan och Beckham eau de toilette *mmm*.Glad Det blir även en tröja och Björn Borg kallingar (låter tråkigt med kläder? Det är så önskelistan ser ut.Glad)


Jag har i dag även köpt till en kollega men mer än så kan jag inte avslöja här och nu.Tyst


Hoppas du får en fin och positiv helg med vila och återhämtning!


 
 
Ingen bild

viol

21 november 2009 13:49

Uppe mitt i natten! Då sover jag gott:) Jag tyckte också det var trist att Resa åkte ut:( Men min favorit är Kalle, tycker också han utvecklats mycket och det är riktigt roligt att se! Snart ska jag o dottern in till staden och titta på dem! Antar att vi blir några stycken:) Önskar dig en fortsatt skön helg!

Kramar

 
Ingen bild

Katrinelund

22 november 2009 14:13

Blir inspirerad av dina julklappsköp! Bara man inte förlägger paketerna är det perfekt att ha inköpen avklarade i lugn och ro.

 
Truddelutt

Truddelutt

23 november 2009 18:12

Calle är min favorit, det har han varit sedan första början. Gillar hans röst och att han har "sin" stil.
Erik har ju en superröst men han är så vanligt i övrigt.
Marinette har oxå en bra röst men annars är hon tråkig. KÄnns som om det blir samma sak fredag efter fredag för hennes del.
Tove gillar jag. Hon varierar sig åtminstone.

I år har syrran och hennes sondöttrar kommit på den obriljanta idén om att vi alla ska köpa trisslotter för 100 kr var och sedan ska vi skrapa dem tillsammans och göra något "kul" för pengarna. SUCK! Tycker idén är JÄTTETRÅKIG! Det enda roliga vi kan göra tillsammans är att gå ut och käka ihop eftersom en del av oss inte har samma intressen.
Jag vill ju köpa julklappar och ha dem under granen och sedan ha julklappsutdelning. :(

OM jag hade fått önska mig julklappar så skulle jag ha önskat mig presentkort på Ticnet och FrasierDVDboxar (de sistnämnda har jag önskat mig i flera år men det är ingen som nappar)

Min helg var riktigt trevligt. I lördags på dagen umgicks jag med en kompis som jag inte hade träffat på väldigt länge. På kvällen var jag hos systra min och spelade kort med syrran och svågern och deras grannar.
I söndags umgicks jag med en annan kompis.

Kraaaam

http://truddelutt.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards