Budda

Direktlänk till inlägg 29 november 2009

I morgon f.m, eller söndagens hiss & diss?

Av budda - 29 november 2009 20:32

I morgon f.m får min kollega skjuts till sjukhuset. För en operation i knäet. Det blir hemgång samma dag. Kollegans första narkos. Hon är rädd för att visa brösten. Blottas när EKG skall tas under narkosen. Jag har kramat henne och vi har pratat.

Jag är egoistisk för  j a g   ä r   g l a d   a t t   d e t   i n t e   ä r   j a g   som skall opereras igen.Jag tillåter mig att känna så.

Den 9 juni opererades en visdomstand bort. Den 10 augusti togs halva bröstet. Ärret på 17 cm har inte bleknat - än. Det stramar och kliar. Då den 10 augusti var det j a g som gick till sjukhuset på morgonen och för att  bli opererad. Hade blottat brösten ´för alla´. Den 25 oktober blev jag inlagd för operation av njuren och den 26 oktober var det dags och jag var inskriven på sjukhuset i tio dagar. Jag har blottat allt som går och jag överlevde. Tänk att jag överlevde.:) Jag har inte riktigt fattat än. Att jag inte har ont. Att jag fått ett nytt liv. Att jag skall sluta på arbetet och ha semester och sedan börja på nytt. Att jag har möjligheter. Att jag har val. Jag är så   t a c k s a m.


För första gången på länge ser jag fram emot julen. Planera julklapps- och matinköp. Få ordning. Mysa med nya soffbordet. Tända ljus. Byta rum. Sortera.Lyssna på bra ljudböcker. Ha lust och ork till hemmet. Familjen.

Se det positiva. Inte gnälla över struntsaker. Acceptera. Meditera. Utvecklas.Känna Uppmärksamma. Men också längta...


Hoppas D u  får vara frisk.


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards