Budda

Direktlänk till inlägg 4 november 2009

Stormvindar.

Av budda - 4 november 2009 09:54

Började dagen med en lång promenadrunda, i sakta takt förvisso. Blåsigt men skönt ändå medan MJ´s låtar ljudade i hörlurarna. Jag har så positiva känslor efter filmen This is it i söndags. Glad


Både COOP och ICA fick besök. Dagens middag blir taco, en rätt som många (inte jag) verkar uppskatta. Troligvis har det med händelsen hösten 2003 att göra. Vid en middag med tre kursare på högskolan satte jag en bit tacoskal i halsen och såg livet passera revy. Det var första gången jag åt tacos, efter det har jag svårt för lukten av kryddan.


För den som inte äter kött finns bland andra följande alternativ:

    


Själv skall jag äta dessa med mjukt bröd, ättiksgurka, min goda sås och massor av grönsaker. Glad

  


Jag som tycker det är kul med ´nya grejor´köpte i dag denna nyhet (med långt datum så jag behöver inte äta den nu). 

    


Eftersom jag nu otroligt nog är befriad från smärtan jag dragits med i åratal *nypa i armen* behöver jag inte äta så mycket och gör inte heller. Innan var det det enda sättet kände jag. Att ÄTA. Skäms  Att äta så och dessutom ha diabetes är ingen bra kombination. Det leder så klart till (för) höga blodsockervärden. En ond cirkel.


Nu äter jag regelbundet, mindre portioner, dragit ner avsevärt på ´småätande´ och godisätande.

Som sagt. Jag har i flera avseenden börjat ett nytt liv. Det är så stort för mig.

Jag har ´gamla intressen´jag vill återuppta. Jag vill byta arbete (och det är inget som kommit huxflux).

Blir det inte så är det okej ändå. Helt okej. Och även om det inte är riktigt okej så är det också okej. Skrattande


Tack för din tid. Tankar från mig.


 
 
Ingen bild

viol

4 november 2009 11:13

Så GLAD jag blir att du är hemma! Åh vad jag vill träffa dig! Kanske kan få till nåt när du är sjukskriven, orkar du det?

KRAM

 
Ewa

Ewa

4 november 2009 12:47

Den där chokladen..... I somras fanns ju en variant med jordgubbar, men den såg jag inte röken av någonstans där jag gick på chokladjakt - otroligt! Min egen Konsum tog aldrig hem den och jag misstänker att det blir samma sak med vintervarianten. *morr* Egentligen gör det ingenting för jag är inte så förtjust i Marabous mjölkchoklad längre. :-P Sköt om dig!

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

4 november 2009 15:13

Tack för all omtanke! Julgrisen och Alannah är dämpade, det förvånar mig att de påverkas så mycket, det trodde jag inte. Jag håller på med en tenta som ska vara klar på fredag, det går inte särskilt bra. Saknar lillan jättemycket och kan inte riktigt fokusera. Tack för ditt erbjudande men jag är inte redo att komma ut ur bubblan än. Hälsa småtrollen och ta hand om varandra. Kram!

http://julgrisen.bloggagratis.se

 
Annie

Annie

4 november 2009 17:42

Här spelar det ingen roll hur lång hållbarhet godiset har. Här MÅSTE allting ätas på en gång. Är det så att någon (läs: mamman i huset = Jag) fått för sej att bara äta upp hälften av sitt godis och gömt resten (ja, här måste man gömma sina godsaker) så finns där alltid en eller annan liten godisråtta och snokar reda på gottet och äter upp det. Ända ned i min strumplåda har det varit godisråttor och ätit...
Jag sär Jag sär... som LinusIda sa.

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards