Budda

Alla inlägg under mars 2010

Av budda - 17 mars 2010 19:47

Hej, i väntan på Uppdrag granskning kommer ett inlägg.

Började dagen med att bli ½!"#¤%&/(!! förbaskad på rökare.

  


Utbildning i dag. Skall lära mig att sköta passerkorten på arbetet. Och hemsidan.  

  


Tidernas skoskav. Hemma fick jag på vägen till posten för att skicka i väg det jag sålt på Blocket (  ) gå i gympaskor. Till fin-byxor. Vad ska jag ha för skor i morgon??  I-landsproblem.

  


I morgon efter arbetet  blir det städ inför besöket över fr-lö och sö.


Hoppas du har det bra.

Av budda - 16 mars 2010 20:47

Ojojoj. Somnade som en stock på soffan i kväll. Sov på bussen hem från arbetet. Skall lägga mig nu. Jag har kanske fått en slags sömnsjuka?

*gäsp*

Jag är visserligen uppe tidigt, promenerar t/f bussen, arbetar...men detta är ju...löjligt? Är det något med ´knutan´? Minns inte jag var så här förra gången. 

Jaja, jag kör på. Hoppas jag orkar vara vaken i helgen när här kommer gäster från Gävle.  Nej, jag klagar inte, bara filosoferar och konstaterar?


Jag skulle kunna berätta mycket kul från arbetet. Det är roligt (många samtal av varierande art) med tempo, det händer saker och jag skall ta över delar av familjerätten i kommunen den 1/4. Det är inom mitt yrkesområde ju. I morgon blir det utbildning på e.m.  Jag har på sistone funderat mycket på min tjänstledighet,mitt yrke, vad jag vill, vad jag  i n t e  vill osv.

Nu är jag i det som är och oroar mig inte för vad som händer i januari efter nyår. Det kanske lär rinna mycket vatten under broarna innan dess.  

Gott så.


Nu blir det Estrellas hot sweet chili chips. De enda (?) chips man dagen efter inte smakar orm av i munnen.  


Sov i ro i natt.

Av budda - 16 mars 2010 18:38

  


  


  


Två böcker jag glömt att jag beställt   . Åsa Nilsonne som är psykiatriker och vars bok om mindfulness är en favorit. Här berättar Åsa om relationen till sin hund. Hundar har jag alltid tyckt om och haft under uppväxten, men även som vuxen så det vore intressant tycker jag, att läsa Åsas hundliv. Dessutom finns det fina fotografier i. 

  

Andra boken Kåt,glad och tacksam kan på sätt och vis också räknas till mindfulness.Årets relationsbok har den redan utsetts till (Aftonbladet).

Boken utlovas förändra en.  Sensuella bilder av Lena Granefelt.



Tack Jasas och Sussi för förtroende.

Go´kväll!




Av budda - 15 mars 2010 18:44

Det blev frysen. Bara för att jag skrev det i förra inägget!   Skönt.

  

Kanske kan ta vitrinskpået...en annan dag?  Häpp!


Av budda - 15 mars 2010 17:13

Vi har VÅR! Det är så skönt.   


Denna fina scart med tofsar från Lindex fick jag av kollega som fått ett av mina tre par stavar som ändå inte används. Blev glad.  

  


Något som är jätteroligt är att älskade Sara som vi fick turen att välkomna i hemmet i september i fjol och som farit illa och som aldrig här i alla fall sagt ett enda marsvins´week´markerade med dovt ljud när Hanna var efter henne i söndags. Det underbara var att när maten kom och de andra sjöng ljuvligt vackert stämde Sara för första gången in i sången och jag såg det med egna ögon.Magen rörde sig.

Läser du Anna?   Sara står även kvar och flyr inte i panik som tidigare, när jag klappar. Älskade unge. Lycka.  


Trött. Är det nu jag skall trotsa tröttheten och följa planerna att frosta av frysen eller damma i vitrinskåpetsom planerat? *orkeslös*

Arbetat 7 timmar och promenerat en timme. Måste vila.  Visst får jag?



Dagens hår:


  


Jag avskyr att knutan växer men mest att jag känner av njuren igen.


Hur hittar DU styrka?


Av budda - 14 mars 2010 18:10

Vår i dag. Kyligt men ljuvligt soligt och massor av vårblommor.  

  

Huset.

 

  

Vintergäck.


Hanna gjorde mig så sugen på potatisgratäng i går så det blir middag senare i kväll. Potatis, svartpeppar, salt, litet rosmarin, gul lök, vitlök, grädde och riven ost. Det var länge sedan. Tack Hanna aka Jasas för inspiration.  

  


Som vanligt har helgen gått snabbt. Jag har börjat med Jane Fondas bok om hennes liv. Jag lyssnade på den medan jag gick i solen en halvtimme. Jag blev berörd.


I går efter gästerna gått sov jag på soffan. I dag efter att ha vaknat vid 7-tiden, var jag så trött före lunch att jag somnade gott på soffan. Hm...  

Undrar varför. Är trött nu med.


Hoppas du får en bra ny vår-vecka. Jag ser fram emot släktbesök från Gävle nästa fredag - söndag.   


Go´kväll.

Av budda - 13 mars 2010 21:59

Det gick inte riiiktigt som jag hoppats i finalen, men helt okej.

Vilket härligt mellannummer! Jag skulle kunna kika på gamla melodifestivalenminnen hela kvällen.  



Go´ kväll!

Av budda - 13 mars 2010 19:13

Veg lasagne innehållande  färska pastaplattor, gul lök, vitlök, passerad tomat, kryddor, veg färs, bechamelsås och parmesamost. Isbergssallad.

  

Ovido - Quiz & Flashcards