Direktlänk till inlägg 8 april 2011
Salladen kallad ´energisallad´ åt jag första gången för många år sedan då min f.d svärmor var flitig med att göra denna. Mums.
Salladskål, tomat, gurka, havssalt (binder ej vätska), solrosolja, solrosfrön (fleromättat fett samt "bra för magen") och uppfriskande citronsaft. Fräscht och gott att ersätta ris, pasta, potatis med.
Till quorn stroganoff till skillnad från quorn middagskorv jag testade tidigare i veckan använde jag i dag quorn strimlor. Mer tuggmotstånd, annan smak. Gott, känns inte fett, inga "knispror" som det är i kött. Fräscht och oerhört enkelt att tillaga! Är glad alternativet finns. Strimlor, hackad gul lök, vispgrädde och tomatpure´(och en och annan krydda). Färdigt!
På torsdag får jag ´fint långväga besök´ till lunch.
Har du tips på något jag kan bjuda på? Har du inspiration att dela med dig av?
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 |
27 | 28 |
29 | 30 | ||||
|