Budda

Alla inlägg under januari 2010

Av budda - 16 januari 2010 21:42

Varför försvinner helgen så fort??  


Var uppe med tuppen i dag. Skönt att komma upp i vanlig tid (fast på vardagar kliver jag upp långt före tuppen   ). Fortsatte med silverputsandet men jag kom på att jag köpt ´silverdip´ som det enbart är till att ha silvret i en stund.

Det fungerade perfekt!


Jag blev sen till bion. Skulle för första gången använda ´biomaten´ som visade sig vara en fiffig grej i vilken man lätt som en plätt hämtade biljetten utan att köa. Två minuter före utsatt tid hastade jag in i salongen och letade i mörkret upp min plats.Strax började filmen Snabba cash.


Jag gillade filmen. Kul att se ett par välbekanta skådespelare (de hade mindre roller). Huvudrollsinnehavarna var för mig helt okända. Jag tyckte de gjorde bra från sig.Halva filmen var på serbiska? spanska? och jag som föredrar svenska eller amerikanska störde mig inte alls på de andra språken.

Mycket våld men inte så mycket som jag trott. Blev både ett par skratt och tårar.


Lyckades till största delen fokusera på filmen. Vad härligt det är att sitta i en fullsatt salong, eller hur?   Någon som vet om Aldrig fucka upp är fortsättningen på Snabba cash? Jag har provat att lyssna på Aldrig fucka upp. Som ljudbok alltså. Men uppläsaren Jonas Malmsjö läste så snabbt så jag blev stressad!  Kanske får ge honom en chans till?  


Ett gäng downloads är i kväll köpta från cdon.com. Lita Ford, Darin, Susan Boyle, Emil Sigfridsson, Alanah Miles och Erik Grönwall.  


Har du en bra helg?  

 

 

Av budda - 15 januari 2010 21:58

Stod i valet och kvalet. "Have you seen the Morgans?" eller "Snabba cash"?

Det blir "Snabba cash"  i morgon. (Låter nåt va?   )

Ska bli skönt att koppla av nu när första veckan på nya arbetet är till enda.

Nästa vecka skall jag kasta mig ut i hetluften.   Sedan blir det kick off och kurser. I dag hade jag glömt ryggsäcken som bland annat innehöll mitt kollegieblock med alla anteckningar från veckan. Jag är förvånad det gick bra ändå.   


Medan Let´s dance pågick satt jag och putsade silversmycken. De blev så vackra. Nu visas Gudfadern på tv´n (inte mitt val).Jag sätter nog på mig hörlurarna och lyssnar på Läckberg i stället.   


Suttit med Sara och gosat i kväll. Hon är det mjukaste jag klappat tror jag.

Så rädd. Så snäll. Så vacker. Jag började gråta. Tänkte på hennes tuffa start i livet och att jag skall ta hand om henne hela livet. Vilken ära att få sköta om denna vackra varelse. Se!   

  


Sen lyckades jag få virvelvinden Sankan på bild. Lyckopillret Sankan.

  

Önskar en fin helg. Hörs nog i morgon?   


Av budda - 15 januari 2010 18:56

Jösses, helt slut. Nu har jag vaknat.  


När blodsockret var nere vid fotknölarna när jag vaknade smakade denna ´onsdagssnegl´ bra. De finns (dubbelt så stora som denna) i Danmark.

  


  

Emma fick huvudsallad i på filten i soffan.

Söt som socker.


Av budda - 15 januari 2010 14:58

Veckan har passerat snabbt och jag slutade 12.30 i dag och skall visst göra alla fredagar. Det känns lyxigt, som att man hinner med något annat än att arbeta på fredagen. Dagen gick fort.   


Känner mig sugen på en stund i en fåtölj i en biosalong. Men inte i kväll för jag somnar nog i så fall när salongslamporna släcks.  Inte salong-slamporna utan salongs-lamporna (ursäkta) . Det lutar åt ´Snabba cash´som har premiär i kväll.

Dessutom är det Let´s dance i kväll och i morgon lär jag riva ut allt i garderoben så jag har klart för mig vad jag har att välja på. Läste i en veckoblaska  att om man inte använt ett visst plagg på sig på ett halvt år skall man kasta det...Låter väl tufft va? :)


Jag känner mig så glad för denna vecka har det varit så mycket positivt. Jag har lapat i mig och nu skall jag lägga mig med Emma i filten, på magen och tänka på det fina. OCH lyssna på *viskar* Emil.   


Igen: Grattis Sara!

  


Uppdatering:

Jag har piggat på mig, Emma kissade på mig och jag s k a l l gå och vila.   

Skall börja lyssna på Camilla Läckbergs femte bok Tyskungen.





















































































































































Av budda - 14 januari 2010 20:28

GRATTIS Sara på födelsedagen i mon, fredag.   

*fanfar*

*trumvirvel*


Ha en fin fredag!

K R A M!



Av budda - 14 januari 2010 19:27

Another day in paradise.  Typ.

Händer inte så mycket hemma denna första vecka på nya arbetet. Jag lär mer och mer, går bredvid, får ta över mer och mer. Det är tusen saker att kunna och hålla reda på. Hjärnan går på högvarv.

I går fick jag ett brev av Cliff, min brevvän som sitter på death row på San Quentin. Han tackade för julklapparna han fått. Till de fångar som sitter på death row får man inte skicka saker merän genom ett företag i USA. Cliff fick en sudukobok, en 2010 års kalender med vackra bilder, kuvert och 50 frimärken.Han skriver att han enbart får ha 30 frimärken i cellen och de andra 20 har vakterna slängt. Han får inte dem.   20 frimärken är mycket för honom.

 

Han skriver så jag bättre förstår hur de i USA ser på fångar. Ni vet hur det var för Annika Östberg. Att hon fick tillbringa nära 30 år i en trång cell trots att hon inte mördat den polis som sköts till döds av hennes pojkvän. Hon var med vid dådet.

 

20 år på death row. Aldrig en gång har han klagat i breven. Tvärtom har han en mycket realistisk syn på sina handlingar och sitt liv så som det blev för honom. Han har haft gott om tid att tänka. Alltid ett klokt ord över till mig. Likt små guldkorn att bära med mig. I love you Cliff.  

 

Lilla Kitty har fått klorna klippta i dag.

  


Nu lyssnar jag på Emil Sigfridsson (sluta kalla mig mossig för det!  )

när han sjunger If tomorrow never comes.

Tag vara på det som är...just NU, ok?   

Tack för din tid!






Av budda - 13 januari 2010 20:20

Hamnade på kurs i dag under f.m Hastigt och lustigt. Fick en obehaglig känsla i magen när tankarna på hur jag skulle kunna använda kart-systemet kom men efter en stund viftade jag bort det. Det är allt nytt. Det löser sig. Uppgifter (av vitt skilda slag), människor, kollegor, chef, teamledare, lokaler, redskap/dataprogram. Allt nytt.


På kanal 1 visas nu program om FK. Jag blir illamående. Hur har man tänkt?   


Jag har i dag myst med Hanna i dag. Hon är så mjuk och skön.   

  

Love you baby.  

Av budda - 12 januari 2010 19:49

Denna underbara jycke. Mjuk. Söt. Snäll. Raraste.Ullig Gullig.

  

På hemväg från arbetet träffade jag på en ung mamma som var ute med barn i vagn tillsammans med två gula labradorer. De var syskon. Helt underbara!


Precis innan cykeln skulle ner i cykelkällaren kom en Västgötaspets och en liten liten hund med täcke över ryggen. Den lilla ställde sig vid mig och satte sina små framtassar på mitt ben. Jag smälte.  


I dag hämtade jag ut 5 pocketböcker från Bokus. Jag lyssnade ju för ett tag sedan med mycket stor behållning på Karin Alvtegens böcker. Jag köpte dem för de var så bra att jag vill ha dem i pappersform också.

Nu lyssnar jag på den fjärde av Camilla Läckbergs böcker ´Olycksfågeln´.


Föresten Pia!

Jag hade halsbandet jag fick av dig (för 1?2? år sedan) på mig i dag!  

  


Tankar från moi.



Ovido - Quiz & Flashcards