Budda

Alla inlägg den 11 april 2010

Av budda - 11 april 2010 19:18

Besök på sjukhuset igen. Mor är sämre.   Bad om en stund med PAS (patientansvarig sjuksköterska). Vi satte oss på läkarexpiditionen. Det gav inte mycket. 


 I alla fall är det inte säkert mor klarar att flytta till lilla sjukhuset där de ställde fel diagnos för 5 år sedan. Hennes ork är nu noll.   Jag har gärna kvar henne på närmare håll så jag kan hälsa på. Men det har tillsammans med arbetet blivit för mycket. Jag blir arg, irriterad, stundtals inte snäll mot omgivningen. Inte pga sjukdomen utan att jag är stressad. Längtar att efter intensiv arbetsvecka få pyssla hemma. Har inte hunnit denna helg. Nu är det som det är och det får gå.  


I alla fall blev det innan avfärd till sjukhuset en rask promenad fast med ´vanliga kläderna´, inte träningskläderna.

  

Fick dessutom köra och hämta väskan jag glömde i går hos vännen.

Klumpigt! Jag vet. Är inte van vid att ha handväska.  


Fina Hanna fick smått hö på sig, älskade unge. Ser ni pälsen?   

  


För Sara är läget inte sämre tack och lov. Jag ger henne antibiotika. Avvaktar till i morgon. Hon äter (om än i huset) och det gör mig glad.  


Äntligen är det bokat hotell inför resan om ca 3 veckor. Hur kan man glömma?Jag visste inte riktigt var  stan teatern ligger (men nu vet jag).  Osäkert att boka men resan är beställd sedan länge och vad som än händer finns det inget jag kan göra åt det. Semesterveckan är planerad redan innan jag skrev på anställningspapperna i januari.


Snart är det dags att förbereda inför i morgon. Önskar ett bra avslut på veckan och en ny bra vecka, nästa. 

 


Ovido - Quiz & Flashcards