Budda

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av budda - 16 februari 2010 18:36

Några bilder från dagen...

...i kön på ICA.  

  

Emma skall få klorna klippta. Fina Emma.  

 

Förtjusande litet ben va?  Det är Saras.Älskade Sara.

 

Burstädning på G.

  

Mmmm, något av det godaste jag vet.  Min hemlagade soppa.

  


Ny färgpalett från Clarins kom från eleven.se i dag. Till x-pris.Grå-marin-lilatoner och ljust.Kan nog bli bra.Kul att exprimentera.  

  


I dag med posten kom även dessa roliga örhängen som jag tillsammans med Margita *peka på länklistan* beställt från USA. De ni!Tack Marigta för att du fixade allt och dessutom så snabbt. Jag behövde bara betala.  


 Har du använt dina än Margita?  


  


Jag är så trött i kroppen.   Jag älskar mina nya rutiner dvs att kliva upp klockan 05:00 och ha god tid på mig. Jag äter numera frukost hemma. Jag promenerar till bussen (det blir ca 1 timme om dagen). Snart är det vår (väl?) och jag börjar planera så smått för min semestervecka i maj.


Jag planerar att starta ledigheten med två dagar i Stockholm. Teaterbiljetter och tågbiljetter är hämtade. Jag har förlagt årliga tandvårdskontrollen en avdagarna och provtagning och besök för diabeteskontroll är också bokat.

Jag har kikat på SPA-behandling på ett ställe i stan.  Känns så gott.

Hoppas det blir av och blir det planerade inte av så är det i alla fall kul att ha fått planera.   


I går skulle jag köpa bla mjölk och ägg för att göra en ugnsomelett och göra en god svampstuvning till. Jag gick till ICA. Glömde ägg och mjölk. Kom visserligen hem med champinjoner och vispgrädde.  

I dag var jag på ICA igen. Köpte ekologsika ägg och mjölk men nu är jag för trött för att laga det. Trede gången gillt i morgon tro  

Jag hoppas ni inte är lika "förvirrade" som jag och att ni mår fint.


Jag läste att man kan ifrån människan nästan allt utom det sätt man förhåller sig till det som sker. Intressant.


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards