Budda

Alla inlägg den 10 september 2010

Av budda - 10 september 2010 22:05

Jag kan inte återberätta hur det såg ut innan med mörkbruna gamla fönster och att sedan få dessa ljusa, underbara. Det är så fint.  

  

  

God natt!

Av budda - 10 september 2010 18:48

Jag vaknade i natt av att ögat kändes konstigt. Sömndrucken kom jag ut på wc.

Ena ögats ögonlock var svullet. Det var en påse under ögat så jag kunde inte öppna ögat. Första tanken var hur skall jag se ut på arbetet. Haha.  

Det var allergi. En reaktion på hö. Det kändes och såg ut som att jag hade en hinna över ögat. Som tur är är det okej nu. Nej, jag tog inget foto! Haha.

Av budda - 10 september 2010 17:40

Så var arbetsveckan till enda. Det har regnat i dag men i mitt hjärta skiner solen.Fönsterbytet är nämligen klart i nästan alla rum och det är så fräscht, luftigt, ljust och fint.   Från mörkbrunt (som jag förvisso också gillade) till vitt. Jag kunde inte tacka fönsterbytarna nog när jag kom hem. De två återstående fönstren byts nog i november.

Jag vet inte om jag vill ha växter och gardiner igen.   

  

Ljusstakarna med änglar betyder mycket för mig. De är köpta i Gävle och jag fick dem av en speciell person.  


I kväll har jag förberett smörgås med ett ägg på, några välpillade räkor, avocado, dill, citronsaft, tomater från Österlen, gurka, vindruvor och en sträng majonäs.

Får se om den slinker ner.  

  

Jag har köpt underbara plommon och päron inför helgen.

Tänk så glad man kan vara för det lilla!  


Nästa vecka har jag tid på stora sjukhuset för att träffa bröstkirurgen igen, denna gång i sällskap med plastikkirurgen. Doktorn hoppades att jag då skall få tiden för operationen.  

Den sanna glädjen är att ge, tycker jag. Det är lätt att det utbyttjas om man är snäll. Men i morse uppstod en situation. Två små killar (bröder) som då och då åker från en förälder i stora staden till annan förälder i lilla staden skulle åka i morse igen och jag hade hörlurarna på men jag noterade att den ena pojken med stora gester letade efter något i sin väska och att den yngre brodern grät.

Jag frågade om de tappat busskortet men jag fick svaret att de tappat de 100 kr de fått. Älskade barn.Tänk själv paniken...   Vilken tur jag hade kontanter.   


Har arbetat i kapp på arbetet och lär upp min back up som skall ta en del ärenden. Vet ju inte när eller hur många veckor som jag skall vara frånvarande. Kan inte boka in möten med klienterna förrän jag vet, nästa vecka. Men det fungerar bra.   


Hoppas du får en fin helg. Veckan har gått i rasande fart. hoppas helgen inte passerar lika fort.


Många tankar från mig.

Ovido - Quiz & Flashcards