Budda

Direktlänk till inlägg 4 februari 2010

Torsdag kväll.

Av budda - 4 februari 2010 20:04

Redan torsdag och ännu en bra dag.  

I dag har jag fått en kjol (ursäkta den taskiga bildkvalitén, färgen är marinblå).

  

Fick även dessa prickiga scarves.

  

Tidigare på mitt (nya) arbete har man haft uniform men from i måndags är det ´vanliga´kläder som gäller men vi fick ta vad vi ville istf att de skulle kastas. Jag blev jätteglad.Se!  


I kväll ringde grannfrun som jag köpt varor av. Bla denna munblåsta stormlykta som jag i brist på annat lagt ekologiska kaffebönor och satt ett rosa ljus i. Vill ha vitt högt ljus längre fram. Det rosa var vad jag hade hemma.

  

Det kom en mängd väldoftande ljus också. Ljuvligt. Mmmm.  

  




Jag tänker i dag extra på marsvinet Krokas som tyvärr får uppleva den hemska smärta man har vid njursten. Lilla hjärtat.   



Hur ser helgplanerna ut?

Själv hoppas jag på vila då som så många andra jag blivit förkyld, fått ont i halsen (men det går över). Let´s dance och uttagning till melodifestivalen, pyssel, plock, mys osv om jag får önska. Just the way I like it.  


I dag är jag inte lika trött som andra kvällar denna vecka. Jag har (t.o.m) efter disken varit ute och källsorterat, två omgångar med papper, glas, plast, kartong, metall.   


I dag fick jag hälsa på en liten Papillon-flicka så lyckan är gjord.  


Hoppas du får sova gott i natt, drömma söta drömmar, att du inte har ont någonstans och att du är trygg.


K r a m den som vill ha.

 
 
Margita

Margita

4 februari 2010 21:50

Snygga scarves!!
Här är min mejladress:
margita.andersson@gmail.com
så kan vi fixa de där du vet ;-)
så duktig du varit idag förresten! skulle jag också behöva - ingen konst egentligen - jag har nära till återvinningen, men ibland är det som att den låg femhundra mil bort ;-)
krya på dig och
Kram på dig med!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Jasas

Jasas

4 februari 2010 22:00

Åh, jag fick träffa en papillon-kille i förrgår som är 8 veckor, och vet du vad grannarna döpt honom till (som äger honom) - MIO! :D Så himla sött!

Jättefin kjol och fina scarfs! Och ljusgrejerna var också jättefina! Sov så gott! :)

http://jasas.se

 
Ingen bild

viol

5 februari 2010 18:56

Nu är jag tillbaka till skåne igen! Kursen var så bra och jag här lärt mig mycket, hoppas det kommer att finnas möjligheter att använda det också... Alltid lika roligt att titta in till dig och se dig! Kramar både tas emot och gives gärna ;)

 
Sophie

Sophie

5 februari 2010 21:27

Åh, ser att du har tillägnat Krokas några rader här. Vill bara säga att jag tror inte att det är lika farligt med urinsten som med njursten. Vad jag har förstått så får man ju så ont vid njurstensanfall just pga att stenen fastnar men i Krokas fall sitter stenen inte fast någonstans (än...). Han har "bara" ont när han kissar. Men det räcker förstås bra det med. :-(

http://luneas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards