Budda

Direktlänk till inlägg 21 februari 2010

En aha-upplevelse!

Av budda - 21 februari 2010 23:19

Jag tror inte det ÄR förkylning. Nja, alltså inte  e n b a r t  en kraftig förkylning med påverkan för halsen utan... allergi. Så fort jag håller (speciellt) Hanna så kliar det jättemycket där min hud varit i kontakt med hennes päls. Det går över, ingen fara.


Men som jag nyst (6-7-8-9 ggr i följd  flera ggr per dag, hemma och det är kraftiga nysningar, ni kvinnor vet vad jag menar?  ) och jag fick sådan klåda när jag skulle natta tjejerna i kväll och ge dem hö. Klia klia. På armen. På halsen. I ögonen (tänkte nästan riva ut eländet - så mycket kliade det). Tog en Clarityn och ögondroppar. Hjälpte. Jag är ju pollen-gräs och gråbo allergiker på våren. Varför yttrar det sig nu då, denna helg mer än annars? Jo kanske för att jag redan pga vinterkräksjuka och förkylning (?) redan har nedsatt immunförsvar. Känner mig tungandad nu.


Snälla ge mig era vilda teorier nu och håll tumme för att jag är som vanligt snart.


Älskade djur...    

 
 
Ingen bild

viol

22 februari 2010 10:08

Önskar jag hade åtminstone en vild fantasi, men det har jag inte... Önskar bara väldigt hårt och håller allt tummar och knäpper alla händer att det INTE är allergi som kommit!!
Kan du jobba idag? Jag ska iväg i eftermiddag. Ta hand om dig kära vän!

Kram

 
Nannisen

Nannisen

22 februari 2010 14:49

Hej vännen!

Hoppas INTE att du blivit allergisk mot de små pälsbollarna! =(

Jag har "alltid" varit känslig mot kaniner och lite katter. Men efte ren rejäl ögoninfektion för några år sen blommade allergin upp mycket väörre mot katter. Ögonläkaren så då att det ´kan bli så, just efter en rejäl infektion så blir allergin värre. Det har dessvärre inte blivit SÅ mycket bättre. Något. Inte knallröd i ögonen av katterna längre, men jag måste medicinera varje dag.

krya på er!
kram

http://nannis.blogg.se

 
Ingen bild

Katrinelund

22 februari 2010 19:00

Hoppas verkligen att du är känslig enbart just nu , att ditt ansträngda immunförsvar återhämtar sig! Ingen kan ju ha missat hur mycket flickorna betyder för dig. Håller tummarna för dig och gose-grisarna!

 
Jasas

Jasas

22 februari 2010 19:52

Jag tror du ÄR känslig, just nu! Man kan ju bli känslig för vad som helst då man ÄR förkyld! Så det tror jag på! :D

http://jasas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards