Budda

Alla inlägg den 11 juni 2010

Av budda - 11 juni 2010 22:52

Tack och lov är Sara på bättringsvägen! DET är lycka!  

Hon har ätit kruksallad och hö. Fått vatten via spruta.Vilat hos mig på filt i sängen där hon intog fjärdedelen av tabletten. Enl doktorn skall hon ha tablett i stället för flytande då tabletten är ´starkare´ (bredspektraantibiotikum).

  

Persiljan smakade inte i kväll.


Jag har fått växlat pengar inför nästa veckas resa med arbetet till grannlandet.

  

Sedan en vecka försöker jag arbeta efter målet jag fått från vårdcentralen, det som skall utvärderas på semestern i augusti. Två kvällar har mitt socker legat på ungefär 6 mmol/l före middagen och det känns bra. Jag har ändrat litet i tankesättet och även om det finns saker att förändra är jag nöjd.  

  

Denna fick jag i går, finaste teckning jag fått och givetvis är den värd en bra plats på väggen, eller hur? Så häftig. Fina minsting.  

  

I morgon skall hon och jag på stan, kika i affärer, äta lunch.

På kvällen se bio i 3D, ny film som haft premiär nyligen.

  

På väg till skolavslutning.



Hamstern Sankan har fått en boll att ´gå´i och det är fart på honom. Skönt han kan rasta sig, tar sig fint fram i vardagsrummet. Sötis!  

  

Fast innan blev det plötsligt tyst och när vi tittade så låg locket av och Sankan var ute!!  


Jag somnade 17:30 i kväll med Sara och vaknade runt 21:00 så nu är jag kvällspigg och lyssnar på regnsmattret mot fönsterrutan.Litet Chakalalachips med dip får det bli.  

  


Alla fick i dag på jobbet ett choklad med sidenband om som tack för bra samarbete denna veckan då vi haft mycket  hög belastning (men gett samma fina service). Jag blev jätteglad.   

  

Önskar en fin helg!

 

Tankar från mig.


Ovido - Quiz & Flashcards