Budda

Alla inlägg den 28 juni 2010

Av budda - 28 juni 2010 20:50

Jag cyklade ner på stan och hämtade dem. Jag är nöjd med båda paren.    

Valde ut ett par bågar till. För man får tre par för 2 000 kr så jag slog till med ett par till. Kul att variera. Bra att ha. Bra pris.

Så diskreta är de nya. Ser ni? Lila?   Längtar efter dem. Känns som man inte har glasögon, jag menar de väger inget.

    

I dag har det varit en tuff dag på arbetet. Många samtal och besök.

Annars allt sig likt trots at jag inte varit där på 10 dagar. Jag blir imponerad av mig själv att jag (okej en och annan tår kom) kan vara som vanligt (även om jag är mycket ledsen inombords). Känner jag  s a k n a r  mor och vill ringa henne. Berätta saker. Som förut. Är det någon som vet numret till himlen (om det är där man hamnar?) Jag behöver nämligen det!    


Datum är bestämt för begravning. Det gjordes i dag. Jag hade en önskan om låt men förväntade mig knappast att den skulle ´bli antagen´.


"Den ultimata låten tycker jag är den instrumentala versionen av Jörgen Elowssons When you tell the world you´re mine. Jag har den på en nyinköpt cd. Den är vacker. Mor tyckte ända sedan IDOL-tiden mycket om Agnes som sjunger i sång-versionen som spelades den 19 juni vid bröllopet. Bröllopet som mor levde och kämpade för att få se. Som vi såg fram emot. Även om det som hon sa fick "bära eller brista". Mor sa den 19 juni att " jag röstade på Agnes varje vecka hon sjöng i IDOL". :-) Låten symboliserar både en början och ett slut. Början för kronprinsessans liv med Daniel och slutet för mor som älskade kungligheterna. Jag kan inte tänka mig något finare.
Jag vet att mor njöt av Agnes och Björns sång. Jag satt vid tv´n jag också och fick som tur är den dagen med mor, den dag vi pratat om sedan kronprinsessans förlovning 1½ år tidigare."
I kväll fick jag svar av min syster,
"Kyrkan har vissa rutiner och vi fick välja 2 psalmer, det hör till. Vi tog I denna ljuva sommartid och Härlig är jorden. CD- skivan "when you told youre mine "kommer att spelas så glöm inte att ta med den."
 
Blev så glad, tårarna kom direkt. På med cd´n. Högt. Tårar kommer. Jag sjunger. Jag känner. Jag är glad mitt i sorgen. Jag älskar musik.   
Nu lyssnar jag på Richard Marx. Guns ´n roses. Som bomull för själen.
Tack Spotify.
Kram.
 
  
  
  
Av budda - 28 juni 2010 20:46

      

Fick denna av chefen i dag med anledning av födelsedagen. Vackra rosor! :)

Jag blev glad!  

  

Ovido - Quiz & Flashcards