Budda

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av budda - 29 juni 2010 22:02

Jag har nog funderat klart på vad jag skall ha på mig på begravningen.

En mörklila topp jag fått (tack Pia). Den är både mjuk och snygg. Kanske ett lila linne under? Antingen svarta byxor eller svart bomullskjol. Svarta nya skor med liten klack.

Håret utsläppt, kanske ha kardborrspolar i, under förmiddagen. Svarta örhängen i droppform. Tänkte tona håret och ha SPA (ansiksmask, peeling m.m)  dagen före.

Känns bra mitt i allt. Har hyrt en liten bil. Ska ta cd-spelare och Agnes och Björn-cd´n med. Köpa en vacker blomma och lägga på kistan. Jag skall tejpa fast en bild på kronprinsessan.   Kistan som är vald är vit och locket skall vara täckt med röda rosor. Jag kanske uppfattas som en ´morsgris´.  

Det fanns perioder när mor och jag inte hade kontakt men sista tiden gjorde vi det bästa av. Jag väljer att tänka på det som varit bra, därför gör det så ont.

Jag mår bra och fungerar på arbetet. Jag sitter bland annat och tar emot dödsboanmälningar och lyssnar på människor i sorg dagarna efter jag själv drabbats och fast jag är genuint ledsen är jag deltagande, vänlig, alltid glad, engagerad och positiv. Jag kan knappt tro det själv. (jag älskar att arbeta)  Så mor har lärt mig saker även genom att dö. Inte enbart när hon var i livet. Jag har överraskat mig själv. Det märks även i andra saker, senaste tiden, men jag nöjer mig här. Gott så.


Nu är det dags att dra täcket över huvudet, ny arbetsdag i morgon.

Tack för din tid. Tack för kommentarer. Jag läser bloggarna men orkar inte kommentera allt. Just nu.

Sov gott.

Av budda - 29 juni 2010 19:11

 Ni kan tro jag får träffa underbara bäbisar (och föräldrar) på arbetet. Vilken glädje.   I dag träffade jag fyra par. Likadant i går. Jag fick känna på de minsta fötter jag någonsin sett.    Faderskapet bekräftas efter utredning som jag gör. Vi pratar juridik. Ogifta föräldrar måste skriva under papper när de får barn i hop. Vår svenska lag pekar ut mannen i ett äktenskap som pappan om paret är gifta vid tiden för barnets födelse. Oavsett om han är pappa eller ej. Säga vad man vill men så är lagen.


Någon ville se bilder på nya glasögonen?  Liten sneak peak.

De blå och röda (bågarna) är lika. De lila är tunnare.

     

Glöm inte vätska i värmen!   

 



Ovido - Quiz & Flashcards