Budda

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av budda - 7 augusti 2010 19:58

I morse blev det ungefär en timmes promenad med bror och son. Tog rundan förbi sjukhuset så jag vet vilken ingång jag skall till i veckan som kommer när det är dags för besök på bröstmottagningen.   

Satt och läste i senaste Allas. Hittade örhängena jag fick av en kompis tidigare i sommar. Kul att se dem. Har inte använt dem (än) men kanske får göra det, de såg ju snygga ut i tidningen eller hur?  Kul!

  

Efter att ha haft ett smärre helsike (och det hjälper inte att toppa) med att reda ut det våta håret funderar jag som vanligt på att kapa det. Jag har bestämt mig för att klippa ut fler bilder på kortare frisyrer. Sen skall man ´bara´ hitta en bra frissör också. Denna sida rev jag ut ur Allas för flera år sedan. Vågar man? (säg inte att ´det växer ju ut igen´).   Vad tycks? Kort, lätt att färga, sköta OCH v a r i e r a.

  

I dag blev det en sidofläta medan håret var vått efter tvätt.

  

Jag har gått igenom alla böcker och har en papperhög kvar från ena bokhyllan.

har ett fantastiskt intressant ´bibliotek´ med många böcker från ´mitt´ ämnesområde men även andra områden som intresserar. Alla pocketböckerna står i sovrummet. Undrar när jag skall ha tid att läsa?

Här är en av bokhyllorna.  

  

Får se om jag kan få rensat mer i pappershögen medan Gry leder Sommarkrysset.


Trevlig kväll!


Ovido - Quiz & Flashcards