Budda

Direktlänk till inlägg 22 juni 2010

Sötaste!!

Av budda - 22 juni 2010 19:19

Fick mail i dag från en myndighetsperson, en man jag haft kontakt med med anledning av mina föräldrars situation. Skulle skicka ett intyg åt honom och i dag nådde det kommunhuset.


Fick detta mail (som överraskade):


"Hej!


Jag har fått ditt brev – och blev så förtjust över din konstnärliga skrivstil att jag bums klippte sönder kuvertet och satte upp ”adressen” på min dörr-anslagstavla – otroligt snyggt!


Mvh

x x "


Vad säger man?  

 
 
Ingen bild

viol

22 juni 2010 19:33

Förstår att han ville ha din textning - du skriver jättevackert! Skönt med ledighet för dig! Jag längtar till måndag! Börjar så smått planera vad jag ska packa och allt som behöver handlas till resan. Ska bli så skönt! Vi kan väl få till en fika, bio eller nåt sen när vi båda kan? Allt gott kära vän! Kram

 
Micke

Micke

22 juni 2010 23:17

Kul sånt där!
Du måste skriva väldans fint då :)

Som svar på din fråga om värmedyna&massage så.. vet jag inte. Det är flera år sedan jag fick mig nån massage på det "onda". Då hjälpte det inte alls utan blev nästan värre. Men kanske skadan var för "ny" då? Att det blev mera fel bara..

Sen om värmedyna så var bland det förska jag skaffade fem -04 en riskudde som sades vara så bra men inte tyckte jag det hjälpte. Jag har en elektriskt värmedyna med som jag knappt använt.

http://kludd.se

 
Majsan

Majsan

23 juni 2010 07:57

Vad skoj!!!

http://www.chattens.se

 
Margita

Margita

23 juni 2010 11:01

Hej! Har inte hört av mig på länge...tänkte på dig och din mamma vid bröllopet. Hoppas hon orkade vara med (men det uppfattade jag det som). Måste vara jobbig förstås att hon är så dålig. Själv såg jag bröllopet och rördes till tårar både en och flera gånger. Det lyser verkligen kärlek om det paret!
Jag kan tyvärr inte läsa dina lösenordsskyddade inlägg....min dator "kraschar".
Hur länge har du semester?
Önskar dig allt gott!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Elin

Elin

23 juni 2010 21:44

Gilla! Säger man ;)
Visst blev du glad! :)

http://www.elinlinneamaria.bloggplatsen.se

 
Jasas

Jasas

23 juni 2010 23:25

Nej vad KUL! Men du Tina? Nu får du allt kludda ner något på ett papper - fota pappret, och skicka in det här på bloggen! För nu blev jag ju toknyfiken på hur det ser ut då du skrivit! Tack! :)

http://jasas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards