Budda

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Som om himlen var öppen!

Av budda - 17 augusti 2010 19:37

Jag kan säga att jag nästan grät i morse när jag cyklade i ösregn och jag var våt in på bara kroppen trots regnjacka och paraply. Vips blåste paraplyet upp och påsen jag försökte skyla tygväskan med for i väg. Nytvättat hår, nysminkad ...gah. Sa högt ´räcker det inte med det andra? ´ (ja kanske en reaktion på senaste tidens tråkighet kommer ur en sådan situation?) .

  

 En taxi chaufför som kom körande med taxin i en stor vattenmassa blötte ner mig totalt. Jag fick tänka att det var tur att jag inte bo i Afghanistan i alla fall. Där kan man tala om vattenmassor, men i svenska mått var det MYCKET regn.

  

Efter arbetet blev det ´shopping´ och för min del, sommarens första glasspinne (!).  

  

Det blev ett par jeans. Kappahls ´magic´ som skall vara bra och de passade i längd, mage, vidd i benen, färg, tjocklek men de satt för pösigt vid höfterna så först blev det inga men jag gick tillbaks för jag lär inte hitta en modell som passar bättre. 499 kr. En glad överraskning var att det var REA (som jag inte visste om eller som var annonserad) jag  betalade 149 kr i stället. WOW.   Tack för det. Bilden ger inte färg och form rättvisa. Men ändå.

  

En svart, härlig blus blev det också trots att jag inte behöver. Enkel volang. Inte heller här ger bilden klädesplagget rättvisa.

  

Mulet på hemvägen.

  

Hemma blev det popcorn och....

   

...mmmm.  

   

Tack Viol för sällskapet på bussen! Kul att se och höra dig!  


Tack Annci för peppande ord, för att du förstod.   


Tills i morgon önskar jag mig nog enbart en (nåja)  sak:

T O R R V Ä D E R!!   

  

 
 
Anna

Anna

18 augusti 2010 08:43

Vilka moln!

En del dagar är det lika bra att inte gå ut!

Jag kommer köpa lite nytt smink, så jag kommer använda checken till det. :D

Här blåser det i dag, fick gå i långbyxor och kofta i spåret nu på morgonen, var för kallt att gå i bara tshirt och cykelbyxor.


Ps, nu har jag satt in dig bland mina favoriter. Hoppas det var ok.

// Kram

http://annalundberg.org

 
Annci

Annci

18 augusti 2010 09:05

Hej å god morgon!

Hoppas din dag har börjat bättre än vad den gjorde igår. Regn är ingen hit. I alla fall inte när man tvingas vara ute i det.

Som sommaren 2000. Den sommaren har ju gått till historien som tidernas blötaste. Jag hade blivit lämnad av mannen jag trodde jag skulle gunga gungstol med som gammal (bara det sög). Bostad fick jag ingen, förutom låååångt bort. Så det var bara att gilla läget och pendla. Problemet var att det gick inte att åka kommunalt och jag hade ingen bil. Däremot hade jag motorcykel. Så i princip varje dag fick jag ta på mig ett blött skinnställ (regnstället hjälpte föga i ösregnet), köra några mil, hänga av mig det och byta till torra kläder, jobba, ta på ett blött igen, köra hem... så höll jag på. Efter 7 veckor bröt jag ihop och ringde till pappa en tidig morgon och grät. Samma dag kom han med en bil han köpt billigt på annons. Behöver jag säga att jag var glad?

Du, jag tror jag måste ila till Kapp Ahl och kolla om de rear ut de brallorna här med. Behöver fler byxor och priset var ju toppen. Är de sköna?

Må gott och ha en toppendag!

/ A

http://www.hultstrom.nu

 
Micke

Micke

18 augusti 2010 09:13

Ajdå, först tokregn och sen en taxi som dränker dig.. Här måste vi bada för att bli blöt ;)

Men vad du shoppar människa! Trots du inte behöver.. som du skriver :)

Skägg javisst! :p

http://kludd.se

 
Margita

Margita

18 augusti 2010 18:25

Fin bild på dig! :)
Det var visst inte nådigt med regn ni fick...så jag förstår att du nu önskar torrväder ;)
mmmmm.....det var längesen jag åt popcorn!

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

viol

18 augusti 2010 18:27

Glädjande att få sällskap av dig om morgnarna=)) Men nu är jag ledig två dagar för att jobba helgen. Ha det gott fina du! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards