Budda

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

Musik. Igen. Can´t live without it.

Av budda - 22 augusti 2010 22:54

En av mina många älsklingslåtar är Hard for me to say I am sorry med Chacago. Pianot i början får mig nästan att gråta.   Eller en av de första ballader jag fastnade för och som jag aldrig tröttnar på. Foreinger Waiting for a girl like you. Lady in red med Chris de Burgh. Heaven med Bryan Adams. Jag har speciella minnen till den sistnämnda.


Det var på den tiden jag gick i gymnasiet. Första ring. Jag var dödskär i Jesper. Jag var 16 och han var 18 och gick fordonsprogrammet på samma skola som jag läste. Han körde i en Volvo amazon. Det skulle bli dans i stan på kvällen.

Jag gjorde mig i ordning och min kompis Camilla och hennes kille Lars hade varit inne och dansat och satt senare i Lars bil på parkeringen. Jesper hade inte synts till.

Plötsligt kommer en annan kompis och rycker upp bildörren och säger:

`Jesper är därinne och han vill dansa med dig´. Med tusen fjärilar i magen gick jag in, påhejad av kompisarna. Jag kom in i mörkret och såg inte honom.

Det hade varit modevisning av JC och där stod han! På podiet! JC stod i stora bokstäver. JC= Jesper och Christina.   

Vi såg på varann, han sträckte ut sin hand mot mig och jag tog den. Han drog upp mig på podiet och vi dansade tryckare till just Heaven med Bryan Adams.


Sen har vi alla Westlifeballaderna från deras 10 cd-plattor, alla mina konsertminnen, Guns n ´roses Don´t cry som tröstar och stärker.

Takida: Never alone always alone. Fantastisk röst han har, deras sångare.


I dag lyssnade jag t.o.m på EMD´s julcd.   Underbara spår, tolkningar.


Jodå, jag skall gå hel ur det här!


 
 
Annci

Annci

23 augusti 2010 14:58

Åh, den låten - "Heaven" - framkallar verkligen minnen av första graden! Jösses... Vi har f.ö väldigt lika musiksmak. Väldigt lika!

Önskar dig, Tina, en strålande måndag!

Kram / Annci

http://www.hultstrom.nu

 
Jasas

Jasas

23 augusti 2010 17:48

Svar; DO IT! Spy ut så kanske det går att skaka av lite.. Jag hade mer än gärna läst ett spy-ut-galla-inlägg från Budda! tjoho

NU ska jag läsa inlägget här ovan! :-*

http://jasas.se

 
Jasas

Jasas

23 augusti 2010 17:51

Hörrö Du, Christina aka Tina Budda. Det är få saker som får mig att rysa från rumpan upp till hårfästet.. längst heeeela ryggraden. Men nu har du ta mig fan (ursäkta språket, förlåt) lyckats med detta också! Du _är_ helt fantastisk och tack för att du delar med dig av så mycket, till mig. Till oss.

Och för min del får du gärna spy på, om det är så du känner vissa gånger. Vet ju att du är optimist och allt.. men ibland vill man bara spy galla! Annars får du gärna spy galla in på min mail. Jag är öppen för det mesta! Puss igen!

http://jasas.se

 
Micke

Micke

23 augusti 2010 19:07

Jag säger bara.. The Rose :)
Ballader är fina, de passar mig. Ibland går en CD hela tiden här (CD ja, jag börjar bli omodern!)

Jobbet gick kanonbra, skönt vara i farten igen.

http://kludd.se

 
Margita

Margita

24 augusti 2010 10:21

skrev kommentar här igår men den kom inte med - min dator behagade strula lite ;) ville bara säga att musik är fantastiskt. Den kan göra underverk. Flera av låtarna du nämner är också mina favoriter :)

http://sengas.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards