Budda

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

Har du bestämt dig?

Av budda - 30 augusti 2010 21:57

Inför den 19 september menar jag? Är du en sådan som vet säkert, eller som undersöker, tar reda på fakta innan du beslutar dig för vilket parti eller väljer du att inte rösta? Går du till anvisad vallokal eller förhandsröstar du?


Jag skall rösta och är ganska säker på partival. Jag går i år till vallokalen på valdagen.  


 
 
Margita

Margita

31 augusti 2010 07:56

O ja, jag har bestämt mig. Jag har min åsikt klar sen ungdomen :) och jag går alltid till vallokalen. Det känns som ett sätt att manifestera att jag deltar i demokratin. :)

http://sengas.bloggplatsen.se

 
Ewa

Ewa

31 augusti 2010 18:13

Jag går till vallokalen med bestämda åsikter. ;-)

http://www.fundringar.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

31 augusti 2010 21:14

Jag har bestämt mig ska dock förhandsrösta eftersom man aldrig vet från dag till dag vilket skick man är i. vill inte missa att rösta.

http://fritidsforskare.wordpress.com

 
Ingen bild

Arletta

31 augusti 2010 21:42

Jag brukar alltid delta och dra med mig maken och familjen till vallokalen. Men iår tycker jag inte det finns några självklara val. Vad jag än röstar på så går jag mot mina egna värderingar på ett eller annat sätt. Så den här omgången känns mer som att man ska rösta på den som gör minst skada, istället för mest nytta. Knepigt det där.

 
Tobias

Tobias

31 augusti 2010 22:32

Om jag skulle haft rösträtt i år så skulle jag nog röstat på Moderaterna, eller på Folkpartiet alternativt Kristedemokrateran eftersom de riskerar att hamna under 4 procents spärren. Bättre att de är kvar än att Sverigedemokraterna kommer in tycker jag!

http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards