Budda

Alla inlägg under september 2010

Av budda - 4 september 2010 00:50

  

Jag har förut berättat om honom i bloggen.

Han har aldrig sett en mobiltelefon. Han har inte internet.

Han har varit frihetsberövad i nästan 25 år på death row i ett välkänt amerikanskt fängelse. Han klagar aldrig. Han har en förmåga att stödja, skriva de uppmuntrande orden och ´finnas där´ . Vi kommer troligtvis aldrig att kunna träffas. Han får nästan aldrig besök . Vilken tur jag hade som kom i kontakt med Cliff för ett par år sedan.   Det är  knappt han pratar med någon. För att behålla rösten ´strong and clear´ så sjunger han. Han tränar sin kropp i lilla cellen som på vintern är iskall och på sommaren tokhet. Trots att han suttit fängslad sedan unga år är han så klok och försöker hänga med i nyhetsflödet. Love you Cliff.  


Ps. Grönt är skönt. Ds.

Av budda - 3 september 2010 18:46

I dag när jag kom hem från arbetet hade det hänt något!Jag som l ä n g t  a t   i månader. Fönsterbytarställningen är på plats! Måste förevigas. På fredag byts fönsterna i 4 rum, sen är det kök och balkong kvar.  Glädje för mig!  

  

En sak som skrämmer många inklusive mig är något jag skall citera ur dagens upplaga av Metro. Detta utan att kritisera Moderaterna, höja socialdemokraterna till skyarna eller diskutera politik.

Men, så här uttalar sig stadsministern och jag reagerar och citerar:

"Nu har vi 100 000 färre långtidssjukskrivna och 100 000 färre förtidspensionerade."

Fredrik, jag är inte imponerad. Visst behövs det stramas upp men var finns de personerna i dag? Hur får de försörjning? Hur blir de behandlade? Hur mår de? Vem som helst kan bli sjuk, långtidssjuk och må psykisikt dåligt pga sin situation.


I dag har älskade Alva namnsdag.  Jag älskar dig.

  

"Filmkysch"




Trevlig helg!

Av budda - 2 september 2010 18:33

Om man skall se till det positiva i dag så är jag glad för att jag skall vara med i V75 på arbetet. Skall köpa in mig där i morgon. Jag som aldrig spelat spelar. 

 Jag är lycklig för att det i posthögen låg ett brev från firman som skall byta fönster och ena sidan + gavelsidan lär bli utbytt redan nästa fredag. Hurra!!! Kanske hinner här bli ordning innan operationen. Jag har hur som helst  längtat efter fönsterbytet.  

Sen var det trevligt med en tur till bla stora köpcentrat och 3 par byxor till minstingen. Tyvärr blev det snabbmat och godis också.  Måtte jag ta tag i mig själv snart.



Jag är känslig för kommentarer nu. Orden vägs på våg. Både här och IRL.

Jag går här och nu inte djupare in på livet  men framöver kommer jag att byta lösen och om man vill följa finns det i presentationen mailadress, man när det blir aktuellt kan maila och be om lösen. Men det dröjer ett par veckor.


Hoppas du haft en bra dag.


Av budda - 1 september 2010 19:20

T A C K!   

Av budda - 1 september 2010 18:04

Ännu en dag med underbart väder. Härlig höstdag. Som gjord för en powerwalk i parken eller längs havet. Men det bidde det inte. Hoppas det kan bli på lördag.  

Soppa och frökuse  till lunch på arbetet.

  

Nudlar och quornbullar till middag.

  

När jag pluggade första omgången på högskolan gick jag till "Kinaaffären" och köpte LÅDOR med nudlar.   Sen åt jag inte det förrän i...går och det har gått många år emellan. Riktigt gott var det. Blir nudelrester i morgon till lunch.  





Lagboken kom med posten i dag.

  

20% på bla TIGI produkter hos Baresso Fin och snabb service, underbara produkter för hår.*älskar*

I dag när jag skulle gå från arbetet, preciiiis när jag stod i snurran på kommunhuset så ringde mobilen. Dolt nummer. Det var bröstkirugen på sjukhuset.

Han kom med mer information . Så det ÄR sant då?..........Va?  

  

Ja, jag tycker om att trixa med färg och skuggor.

 Tack för besöket.

Ovido - Quiz & Flashcards