Budda

Direktlänk till inlägg 14 december 2009

Lång måndag.

Av budda - 14 december 2009 21:55

Började i dag arbeta  klockan 8:00 och var hemma först klockan 21:10.

På eftermiddagen spelade vi innebandy, alltid lika roligt och alltid lika svettigt. Kändes gott i kroppen efter spel, strech och dusch. Tog en paus vid fyra och lade en ansiktsmask och placerade mig i massagestolen. Ställde in ett program i stolen och slumrade till en halvtimme. Skönt.  

Av praktikanten har jag fått en tygväska innehållande badsalt hon själv blandat till. Så omtänksamt va? Alla kollegorna fick lika. Gulligt. Kommer väl till användning när jag vill koppla av.  


I morgon är min lediga tisdag. Jag skall ta mig ner på stan ett ärende och på e.m är det teaterdags i skolan.

Jag har skrivit en ny presentation. Hur mycket skall man berätta?  

God natt kära du. Sov gott. Zzz.






 
 
Jenny

Jenny

14 december 2009 22:44

Tack för att du bryr dig. Jag vill inte vara taskig, men jag tror inte du skulle kunna hjälpa mig så mycket. Jag svälter inte mig själv och jag vet att jag inte är fet, vill bara bli smalare. Jag vet att dina kommentarer och alla andras kommentarer bara vill hjälpa men det är ganska jobbigt att hela tiden bli påmind om att man gör fel, för jag vet ju det. Jag borde inte banta, men det är jobbigt. Men tack ändå!
Ha det bra!

http://www.615.bloggplatsen.se

 
Sara

Sara

15 december 2009 15:38

Känner mig krasslig på morgonen.. Mest i halsen, men känner inte av något på dagen. Så det är skönt. Hoppas ja inte blir sämre..

Bra presentation, kul att du har så många intressen!

ps. har du vart inne på en svältblogg ? angående kommentaren ovan.. sådana är bara att strunta i tycker jag. är arg för att de sänder ut fel signaler till unga tjejer som går in o läser de..

http://www.sarasliv.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards