Budda

Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Pocket från Bokus på väg.

Av budda - 19 december 2009 23:51

Hej!  

Tror jag skall ändra genre för ett tag.   Från kriminalromaner till biografier! Beställt följande pocketböcker från Bokus.

Hinsehäxan,  Sorgfågel -  Annika Östberg, Clapton : självbiografin,  The dirt : bekännelser från världen... (gitarristen i Mötley crüe), Puppan : aldrig mer en vanlig flicka, White line fever : självbiografin (Lemmy - sångaren i Motörhead), När kalla nätter plågar mig...Jessica Andersson (om sin uppväxt).


  

Zzzzz.



 
 
sussi

sussi

20 december 2009 14:15

Böcker är balsam för själen. Tyvärr sluta jag läsa böcker efter att jag skada mig., Tappar koncentrationen och efter några sidor måste jag tillbaka och börja igen. så nu är jag inne med ljudböcker. Tar länge för mig att lyssna igenom en hel bok eftersom jag måste börja bakåt för att minnas vad som hänt. Men de är de värt! Gott att somna till om inte annat :)

http://fritidsforskare.wordpress.com

 
Anna

Anna

20 december 2009 14:37

Ja, jag åker tidigt, tidigt på tisdag morgon. Hoppas att tågen funkar bra trots all snö, så att jag hinner hem till jul... ;-) Jag har inte öppnat julklappen än (men är väldigt nyfiken!), det ska jag göra på julafton.

http://julgrisen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards